Veče muzike, provoda i elegancije: Ilda Šaulić zakazala koncert u Beogradu 10. oktobra

WhatsApp Image 2024 06 11 at 12.20.31

Posle spektakla održanog pre nekoliko godina u amfiteatru Topčiderac, na kome je obeležila deset godina karijere, Ilda Šaulić vraća se na veliku scenu koncertom 10. oktobra u kultnoj MTS dvorani, na kome će obeležiti deceniju i po rada, prirediti još jedan događaj za pamćenje i doneti u Beograd po ko zna koji put eleganciju, uz dozu nostalgije i duh mediteranskih festivala.

Sve ovo začiniće brojnim hitovima koji su obeležili njen život a od kojih su mnogi već postali evergrin domaće muzike, ali i jedinstvenom energijom i emocijom po kojima je poznata i zbog kojih je poslednjih godina postala jedna od najtraženijih pevačica na ovim prostorima.

WhatsApp Image 2024 06 11 at 12.20.32

-Dugo sam pripremala sve i zaista se radujem što ću ponovo imati prilike da se družim sa publikom na beogradskom koncertu. Nakon toga u planu su i drugi nastupi po zemlji i regionu ali o tome ću vas blagovremeno obavestiti- rekla je Ilda na druženju sa predstavnicima medija koje je organizovano ovim povodom.

Za svaki Ildin koncert uvek se traži karta više a oni koji su imali priliku da je čuju postaju redovni posetioci njenih nastupa.

WhatsApp Image 2024 06 11 at 12.22.51

Osim podrške publike, za svoj rad dobila je brojna priznanja u regionu, a pesme poput Stani dušo da te ispratim, Volim te, Obećao si, Sad bih znala kako da te čuvam, Duh u mojoj sobi, Promaja, potvrdile su je kao pravu naslednicu svog oca Šabana Šaulića koji je za života proglašen kraljem narodne muzike.

BONUS VIDEO – Prvi intervju Šejle Zonić nakon pobede u „Zvezdama Granda“

PROČITAJTE I:

Foto: Goran Jovanović,
Autor: Grand