Login/Registracija

Vanna i Frajle: Poslušajte novu verziju bezvremenskog hita (VIDEO)

U godini kada slave 10 godina postojanja četiri devojke, Marija, Nevena, Jelena i Nataša, koje čine The Frajle, pripremaju mnoga iznenađenja svojim fanovima i publici u celom regionu. U planu je novi album, mnoštvo koncerta, ali i zanimljive saradnje.

Prva takva saradnja donosi novi singl The Frajli, pesmu „Ako je vrijedilo išta“. U obradi pesme pridružila im se i sama ‘vlasnica’ navedenoga hita – Vanna. Muzičko preplitanje Frajli i Vanne započelo je ranije, pesmom „Ne idi“, koju je Vanna napisala za album Frajli „Ljubav na dar“. „Ako je vrijedilo išta“ je bila obavezni deo repertoara u prvim nastupima Frajli, koje su istakle koliko im je drago da se snimanje spota odvijalo u knjižari, uz redateljsku palicu Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića.


„Na snimanju spota nam je bilo izuzetno zanimljivo i htele bi da se zahvalimo dobrim ljudima Knjižnice Grada Zagreba – Vladimir Nazor i Kajfešov brijeg. Mislimo da je ovo najbolji prostor u kojem smo do sada snimale, jer nema izgubljenog vremena. U pauzama dok čekamo da se set postavi imamo na raspolaganju najveća dela svetske i domaće književnosti, pa ako već ne stignemo da pročitamo celu knjigu, uspemo prelistati mnoge“, u duhovitom tonu rekle su Frajle. 

„Čast nam da saradjujemo s Vannom na novom albumu obrada. Vannu, a i konkretno baš ovu pesmu, volimo godinama i presretne smo na ovoj prilici da snimamo i pevamo s njom. Ponosno vam predstavljamo Ako je vrijedilo išta i jedva čekamo da čujemo reakcije“, zaključile su Frajle. 

Poslušajte obradu ovog velikog hita:

https://youtube.com/watch?v=xJdtQOMhi8kAutor: Grand Online