Login/Registracija

Vanja Mijatović se prisetila teške saobraćajke kada je umalo ostala nepokretna, pa objavila dirljivu poruku i video

Pevačicu Vanju Mijatović upoznali smo kada je pojavila u takmičenju „Zvezde Granda„, a nakon hitova koje je snimila, malo ko je znao da je njen život izgledao kao iz nekog filma.

Posle saobraćajne nesreće koju je doživela pre tačno osam godina, pevačica je mogla da ostane nepokretna, a samo par milimetara ju je delilo od tog scenarija.

807dd89d3cb27b24999b777ac77f6fa5583a6f15

Pevačica je sada na društvenim mrežama objavila video i jaku poruku o nemilom događaju koji joj se desio pre tačno osam godina.

– Pre 8 godina na ovaj dan, brat @vladanmusic mi je napisao i posvetio ovu divnu muziku, inspirisan ne tako lepim događajem. Ova nesreća je donela borbu od 6 meseci, da se vratim normalnom životu i stanem na noge ponovo. Tri godine kasnije donela je i borbu sa anksioznošću. Donela je i to da totalno drugačije posmatram život i shvatim šta je to sreća. Nema dana da se ne zahvalim Bogu što me je ostavio na nogama i što mi je pokazao pravi put. Zahvalim se svaki put kada skuvam kafu, kada operem zube, kada zapevam, zaigram, siđem niz stepenice, jer ništa od toga, a i mnogo više, nisam mogla sama – napisala je Vanja i dodala:

– Moja mama je brinula o meni i dugujem joj puno. Moja porodica je bila moja podrška i ne mogu da im se zahvalim do kraja života. Sećam se da je te noći bila jedna divna gospođa pored mene do momenta kada je hitna pomoć došla. Volela bih da je nađem, da joj se zahvalim jer mi je puno pomogla u trenutku bolova, straha i agonije. Bila je moj spas. Zelim i da se zahvalim divnim doktorima, sestrama, mojim kolegama, prijateljima i ljudima koji me i ne poznaju, a došli su da me posete, poslali poruku i uputili lepe reči i poželeli brz oporavak. Reći ću vam da mi je puno značilo.

……

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić