Login/Registracija

Vanja Mijatović pokazala majku: Od nje je pevačica nasledila lepotu (VIDEO)

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Vanja Mijatović nikada u javnosti nije eksponirala svoju porodicu.

Iako znamo da se Vanjin otac i brat takođe bave muzikom, čak se ni oni nikada nisu pojavljivali u medijima.

Pevačica je juče imala poseban povod za slavlje, pa je na društvenim mrežama podelila video i fotografiju sa majkom, a ovo je izazvalo lavinu komentara.

Naime, njena mama Snežana juče je proslavila rođendan, a ćerka je tim povodom organizovala porodični ručak, dok je sva dešavanja zabeležila i podelila na mreži Instagram.

Svi su saglasni da je Vanja lepotu nasledila od majke koja kako kažu i dalje izgleda kao prava bomba, a u to su se svi uverili na slikama koje je pevačica podelila.

Podsetimo, Vanja se nedavno u jednoj emisiji osvrnula na komentare koji su kružili nakon njene svadbe, a tom prilikom je priznala da je njeno venčanje svima bilo dosta neobično.

– Mi smo totalno par koji je kontra od svega onoga što mora, kod nas u stvari ništa ne mora. Mnogi su me pitali kako mogu da pravim svadbu, a nismo se venčali u crkvi i u opštini. Moja svadba, moja pravila! Kada je bila žurka, odnosno to svadbeno veselje, svima je čudno što nije bilo i opštinskog venčanja. Čak je jedan naslov glasio „Udala se, a ostala devojka“, to mi je bilo baš simpatično. Čak su pričali da sam prevarila naciju (smeh). Zapravo je sve vrlo jednostavno. Taj dan smo hteli da imamo samo žurku zbog nas i zbog gostiju jer nismo želeli da umaramo ljude od jutra, koje nije moj saveznik. Drugog dana smo hteli venčanje, kao što se i desilo kasnije u Dubaiju objasnila je pevačica za Grand.

U videu pogledajte kako je izgledala svadba Vanje Mijatović.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković