Login/Registracija

URNEBESNO Peđa Medenica upao na romsku svadbu u trenerci, reakcija mladoženjinog tate je za nevericu

Peđa Medenica jedan je od najboljih vokala na domaćoj sceni, međutim od samog početka karijere birao je miran put te se nikada nije previše eksponirao u medijima.

Dešavalo se čak i da javnost zna za njegovo ime i pesme koje izvodi, ali ne i kako on izgleda. Upravo zbog toga svojevremeno je doživeo urnebesnu situaciju i to na romskoj svadbi u Holandiji.

-Išao sam da radim tu svadbu sa puno drugih pevača i na aerodromu su me zadržali dva i po sata jer sam rekao da idem na svabu umesto da sam turista. U svakom slučaju kasnio sam na svadbu i upao sa koferom u ruci, obučen u trenerku, a onda je mladoženjin tata prišao i pitao “Ko ste vi?“ Ja sam odgovorio pa Peđa Medenica, a on uzvraća „A vii ste mađioničar?“- ispričao je Medenica kroz smeh.

Naravno, situacija se ubrzo razjasnila, kako je pevač isprča, čim je mladoženja ojasnio ocu o kome se radi.

Podsetimo, iako je Peđa Medenica danas vlasnik velikih hitova, svojevremeno je otvoreno govorio o svom muzičkom putu priznajući da nije želeo da se bavi ovim poslom.

 -Još dok sam bio mali kupovali su mi male harmonike, išao sam u muzičku školu ali nisam mislio da ću se baviti muzikom. To sam radio više zbog mojih roditelja koji su prepoznali taj talenat u meni, ali nisam mislio da ću se ozbiljno baviti time. Ljubav prema muzici, ne znam da li to mogu da nazovem ljubav, ali javila se kada sam prvi put uzeo pare od toga i tada sam shvatio da nije tako loše-svojevremeno je izjavio Medenica za „BAP vesti“.

BONUS VIDEO: Tonči Huljić iskreno o porodici

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović