Urnebesno izvođenje Cecinog hita, Tijana Dapčević kao di-džej, Ivana Peters snima, Zorana Pavić diže flašu, a tek pevanje… (VIDEO)

ipiccy image 10 6

Pevačice Tijana Dapčević, Ivana Peters i Zorana Pavić kao i glumica Svetlana Sretenović ludo se provode uz hit Cece Ražnatović „Neodoljiv, neumoljiv“, a snimak njihove spontane zabave hit je na mrežama.

Umetnice su naime snimile opušteni vido iz garderobe pred predstavu „Veselo devojačko veče“ koju su igrale u Gornjem Milanovcu, a veselo raspoloženje koje su uz neki zalogaj i šminkanje napravile same sebi ovekovečila je kamerom telefona nekadašnja pevačica grupe „Negativ“ Ivana Peters.

Urnebesni video u kome se ne zna ko koji stih peva, ali bitno da je veselo podelila je na svom Instagram storiju upravo Ceca Ražnatović čiju pesmu izvode.

Za di-džeja bila je zadužena Tijana Dapčević koja je telefon pretvorila u džu-boks, a dobra energija sa kojom su krenuli još tokom priprema za predstavu nastavljena je na sceni gde su oduševili publiku.

Tijana Dapčević otrkila je ranije da joj grickanje na raznim mestima uliva dozu romantike, pa tako i u garderobi, a nedavno je za Grand kakvi su joj trenuci romantični, kad aje ishrana u pitanju.

Najviše volim kada mi suprug donese hranu iz Mek-a, jer je obožavam. Ako baš moram da istaknem neki romantični trenutak po mom izboru, to bi bila hauba nekog automobila pod vedrim nebom, uz neodoljive đakonije iz, gle čuda, Mek Donalds- a – ispričala je nedavno Tijana!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić