Login/Registracija

UPRKOS SPEKULACIJAMA O RAZVODU, Verica i Veljko uživaju u svojoj ljubavi daleko od očiju javnosti

Kada se Verica Rakočević udala za svog 35 godina mlađeg supruga, u javnosti se podigla prava medijka prašina, ali nakon 9 godina bračne zajednice mogu ponosno da potvrde da ljubav zaista ne zna za godine.

Uprkos komentarima o razlici u godinama, oni žive svoju bajku ne obazirući se na predrasude koje javnost ima.

Veričinu energiju i umetničku dušu ne može svako da isprati i zato uživa da provodi vreme sa svojim partnerom u kome je pronašla mirnu luku.

– Od rođenja sam avanturista, monotoniju i jednoličnost nikada nisam podnosila. Verovatno me je takav karakter i koštao propalih brakova, ali to sam ja– tvrdi kreatorka.

Upravo na jednoj avanturi rodila se njihova ljubav koju su ubrzo ovekovečili na neobičan način.

– Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao da li hoću da se udam za njega i ja sam rekla: „Da“. Sutradan je otišao kod roditelja i rekao da se ženi. I to je bilo to. U trenerci smo otišli da se potpišemo u opštini, a zatim da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na jednom splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set, predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite, i tako je i bilo– ispričala je Verica svojevremeno za domaće medije.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić