Login/Registracija

Upoznali se pre tri decenije, a ljubav otpočeli pre deset godina: „SUDBINA JE SVE POSLOŽILA“

Već punih deset godina pevač Nenad Knežević Knez uživa u ljubavi sa Tatjanom Tat. Jubilej se proslavio kako dolikuje, a kako je pevač objasnio slavlje njihovih godišnjica je tradicija od koje se nikada ne odstupa.

Za njih je čitava decenija proletela za tren oka, a njihova zaljubljenost ista je kao i prvog dana.

– Proletelo nam je meteorskom brzinom, to najbolje vidimo po deci. Kada smo ušli u vezu Ksenija je bila još tinejdžerka- istakao je Knez koji je svoju izabrnaicu upoznao pre više od trideset godina u Parizu, ali sudbina je htela da njihova ljubav zaživi u punom sjaju tek dve decenije kasnije.

– Život nas je tada odveo različitim stazama da bismo se ponovo susreli pre deset godina. Radio sam u Paraćinu na jednoj zabavi u hotelu i tada smo obnovili kontakt. Više se nikada nismo rastavili. Inače Tatjanina i moja ćerka vezane su kao da su rođene sestre, a to je danas retkost- objasnio je pevač koji tvrdi da mu je protekla decenija ispunjena ljubavlju, harmonijom i razumevanjem koje vlada između njih.

Nenad se uverio da je sudbina čudo budući da mu je poslala Tatjanu nakon toliko godina.

– U prvom braku sam imao dosta trzavica, bio deprimiran i razočaran u život, ali sudbina je posložila sve i poslala mi Tanju uz koju sam video da nije sve tako crno i da imam nekoga ko će me podizati u visine- rekao je za Stori.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović