Umesto fotošopa pevačica ima drugi TRIK: „Uvek ispadne da sam ISPRED VREMENA“

Retko koja pevačica danas se uopšte usuđuje da objavi fotografiju koja nije prošla kroz nekoliko filtera, dok su baš retke one koje ne znaju da barataju sa čuvenim fotošopom. Međutim Branka Sovrlić otkrila je trik koji joj pomaže da izgleda savršeno na društvenim mrežama, uprkos vitkoj figuri kojoj se može pohvaliti.

– Slabo baratam sa tim, ali imam ljude oko sebe koji mi sve to nameste kada treba. Ja direktno okačim slike sa mora, ali valjda znam da se namestim dobro kada se slikam. Onda te slike budu bez mane, mislim nije da sam savršena, ima tu i neki šlauf. Zato ću se sada potruditi da to sve doteram kako treba- otkrila je pevačica.

71bd305613a6fc1eb192973698d90a4c5baa723f

Da je uvek bila ispred svog vremena dokaz su stajlinzi koje je Branka nosila dvedesetih godina, a danas se mogu naći u kolekcijama najpoznatjih svetskih dizajnera.

– Kada putujem uvek listam modne časopise, pratim šta je moderno. Često gledam revije i pred spavanje, jednostavno volim da budem u toku. Mada sam prepoznatljiva po svom stilu, bez obzira šta je moderno, ja obučem ono što se meni dopada i na kraju ispadne da sam uvek ispred vremena, i to kasnije postane baš aktuleno. Veliki sam optimista i oduvek sam volela svetle boje i šareno sve- rekla je Branka.

25af53ef53c12569abc0af30bc317a54d6846f1b

Budući da joj moda slaba tačka ne čudi što je jedan od novinskih naslova koji se tiče njen markiranih cipela baš pogodio.

– Recimo jednom prilikom sam bila baš ekstra obučena, imala sam Dior sandale, a jedan novinar je napisao da sam došla u plastičnim sandala. Ne patim ja da uvek imam nešto markirano, jednostavno kupujem ono što mi se dopadne, ja imam toliko cipele da me muž zove stonoga. Nikada nisam bez štikli, čak i kod kuće nosim- ispričala je nedavno za Grand Online.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović