Login/Registracija

„ULETEO JE NA DEVOJAČKO VEČE“ Pevačica o NEZGODNOJ SITUACIJI i zašto je MUŽA IZBACILA NAPOLJE!

 Pevačica Jelena Lalović, u javnosti poznata kao Jellena napravila je pauzu i povukla se iz mediji, te publika dugo nije imala priliku da je vidi. Pevačica se posvetila porodičnom životu, šestogodišnjem sinu i suprugu, međutim u poslednje vreme sve je aktivnija u medijima.

Jellena je gostovala u emisiji „Grand magazin“, a pored različitih aktuelnih tema o kojima je ćaskala, pevačica se prisetila i jedne situacije iz svog privatnog života, a tiče se njene devojačke većeri koja se odigrala 2014. godine.

– Mnogo je lepo bilo, ali poplave su bile te 2014. godine i mi smo sve to brzo organizovali i oni što su bili planirani da dođu na devojačko veče nisu stigli da dođu. Meni je bilo jako žao, jer je bila ta vanredna situacija… Moj muž je uleteo usred devojačke večeri, ja mu kažem: „šta ćeš ti ovde?“, on kaže: „pa samo da se okupam u bazenu“. Došao je da vidi da nema nekih neželjenih gostiju. Mojim drugaricama je to bilo super, a ja sam mu rekla: „ajde sad izađi napolje“. On čovek došao, okupao se bazenu, otišao u spa, poslužio se šampanjcem i jagodama – rekla je Jellena i dodala:

– Ja na njegovo momačko veče nisam upadala… Oni su sedeli u nekom baru. Ništa nije bilo zbog tih poplava. Mi smo uzeli neki spa centar koji je bio u centru grada, ali je nestala i struja…

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić