Login/Registracija

U sedmoj deceniji je PRAVA BOMBA, a sad konačno OTKRILA: „FORMULA JE SAMO JEDNA“

Danica Maksimović je oduvek važila za jednu od najlepših glumica, pa je tako možemo uzeti za najbolji primer kako treba da izgleda žena koja drži do sebe. Mnogi joj mogu pozavideti na načinu na koji se ona nosi sa svojim godinama i što iako je u sedmoj deceniji života izgleda mnogo mlađe.


To je moja priroda, vedar duh, neki fajterski duh! Ne posustajem pa nije ni čudno što ovako izgledam u svojim godinama. Vežbam, pridajem značaj ishrani i zdravom životu, idem u prirodu, volim da šetam i to je nešto što mene održava u kondiciji koja mi je neophodna- otkrila je glumica, a kako kaže sve to je neophodno da bi čovek bio srećan i zadovoljan.

Na njenom instagram profilu svakodnevno možemo videti niz komplimenata i pozitivnih komentara kada je ona u pitanju, a Danica ne krije koliko joj to zaista prija. Da živi život hedoniste i radi sve ono što joj prija, ma šta drugi mislili uverili smo se više puta, pa tako nema problem da na društvenim mrežama objavljuje fotke iz đakuzija ili sa plaže.


– Kad sam u đakuziju ja sam stvarno srećna i to podelim ali ne mogu ja u skafanderu da uđem u đakuzi, nego u kupaćem. A to što mnoge nervira, i ti komentari šta sad ona više hoće, baš me briga to mi niko ne može zabraniti. Ja sam hedonista i to ću raditi sve dokle ja mislim da je to pristojno- iskrena je Danica.

Loši komentari je ne mogu poremetiti jer kako i sama kaže svaka žena može da dobija lepe epitete i da shvati da život treba živeti na najbolji mogući način, a mnoge mlađe koleginice je vrlo često pitaju za savete koje glumica nesebično daje.

– Vrlo često me pitaju i ja dajem savete i kažem im šta zapravo jeste pravi život. Ja sam našla svoju formulu i svoj recept i ja se tako ponašam i čitav život radim ono što mi prija i godi- rekla je za Grand News i dodala da joj itekako prija što je mnogim mladim devojkama uzor i inspiracija.

POGLEDAJTE I

U 67. godini skinula se u kupaći, pa poručila: „Nije sebično voleti sebe“

„GOSPOĐO, ŠTA VI JEDETE?“ Glumica ponovo raspametila vitkim stasom u sedmoj deceniji

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović