Login/Registracija

„U ovoj godini ništa se nije desilo, a sve se desilo“ Da li Tijana EM priželjkuje novu ljubav? (VIDEO)

Mnogi ne žele da se sećaju 2020. koja je na izmaku, budući da je bila u znaku epidemije, ali Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana EM nije jedna od njih. Ovu godinu definitivno je obeležio njen hit „Žena od sultana“, a ako zanemarimo njen ljubavni život, koji je poslednjih dana punio novinske stupce, dogodile su joj se i lepe stvari. 


– U ovoj godini se ništa nije desilo, a sve se desilo. Zbog pesme „Žena od sultana“, koja je meni obeležila godinu, ne mogu da kažem da mi je ovo najgora do sad – iskrena je Tijana koja je nedavno završila i u turskim medijima. 


Srpska pevačica krasila je naslovnicu „Sabaha“ i otkrila kako je došlo do saradnje sa turskim medijima – Videli su moj nastup i kontaktirali su me preko Instagrama. Sasvim slučajno sam videla tu poruku i prosledila im broj mog PR, jer nisam znala da li su zaista ozbiiljni, na kraju se ispostavilo da jesu. Srećna sam što je i njihova publika imala priliku da me vidi, a postoji mogućnost da ćemo nešto snimiti i za njihovo tržište. 

Iako je imala zakazan nastup, Novu godinu će najverovatnije provesti u pidžami, a na pitanje gde će biti njen dečko, kao iz topa je odgovorila– Nema dečka, slobodna sam kao ptica na grani.

Da li u 2021. priželjkuje novu ljubav saznajte u intervjuu ispod. 

Foto: Instagram/D. Milošević,
Autor: I. Ankić