Login/Registracija

U kolima hitne pomoći pevao „Digni me, pao sam!“ Evo sa kojim kolegom je DINČA imao UDES!

Pevači mnogo vremena provode na točkovima, putujući sa jednog odredišta na drugo. Često to podrazumeva noćnu vožnju, ali i različite uslove na putu. Zbog toga neretko čujemo da je neko od njih imao sabraćajku. Pre tačno sedam godina na auto-putu Beograd-Subotica, nedaleko od Bačke Topole Milan Dinčić Dinča i Slobodan Vasić doživeli su saobraćajnu nesreću. Pored njih dvojice u kolima su bili vozač i klavijaturista. Na svu sreću, pevači i njihovi saputnici prošli su sa lakšim telesnim povredama.

……

– Nisam se uplašio zato što ja nisam ni video nesreću – ispričao je tada Dinča. – Sedeo sam pozadi i igrao se telefonom, tvitovao i čitao nešto na Fejsu. Čuo sam udarac, onda kočenje i zaustavljanje. Nisam stigao da se uplašim, nisam znao šta me je snašlo. Onda sam izašao iz auta, stavio peškir na nos koji je krvario, video da li smo svi dobro i onda smo čekali hitnu pomoć.

……

Iako je svestan šta je moglo da ih snađe, Dinča je već u kolima hitne pomoći pokazao da ga vedar duh ne napušta.

– Sve vreme sam razmišljao o tome šta je sve moglo da nam se desi i bio sam zahvalan Bogu što smo živi i zdravi. Onda sam odmah okrenuo na šalu. U kolima hitne pomoći sam pevao, dok su me doktori i vozač gledali u čudu. Pevao sam im moj hit „Digni me, pao sam.“

Saznaj više:

Otiš’o sam da „fatam“ ribe! Ovo su najstrastveniji ribolovci među pevačima!

Moderni Robinson Kruso: Dinča se javio sa ovog pustog mesta!

Foto: Instagram,
Autor: K. Obradović