U JEKU SKANDALA isplivao snimak Edite Aradinović iz ZVEZDA GRANDA: Ovako je pevala sestrin najveći hit (VIDEO)

84c13b195e3d67ce389214dd799fe942f0b41f11

Malo ko se seća da je pevačica Edita Aradinović svoju muzičku karijeru započela upravo učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“.

Ona je bila učesnica 2010. godine, a tada je ostvarila zapažen rezultat i dogurala je daleko, ali ipak nije uspela da se plasira u finale ovog popularnog takmičenja.

Međutim, Edita je nastavila da peva i gradi muzičku karijeru, pa je nekoliko godina nakon takmičenja postala članica grupe „Ministarke“ sa kojom je nastupala do skoro.

I kreativni direktor Grand produkcije, Saša Popović često ističe u svojim izjavama da gotovo nijedna izbačena „Zvezda Granda“ nije napravila karijeru, međutim priznao je da su dve pevačice ipak uspele, a to su Ivana Selakov i Edita Aradinović.

U jeku skandala i tuče sa sestrom Indi, na društvenim mrežama se pojavio snimak upravo iz ovog takmičenja gde Edita peva pesmu svoje starije sestre „Bato bre“.

Podsetimo, pre nekoliko dana se u medijima pojavio snimak tuče dve sestre koji je usijao duštvene mreže i podelio javnost, a Edita se nekoliko dana kasnije oglasila o objasnila šta se zapravo dogodilo.

-Nešto da vas pitam. Ko još želi ovakvu vrstu publiciteta? Zar sam se godinama borila za ovo? Ovo su moji najbolji rezultate? Ne. Niko ne želi ovakvu vrstu pažnje, nisam se borila za ovo, i ovo definitivno nisu moji najbolji dani. Ne mogu da vratim vreme, jer da mogu sigurno bih izbegla ovaj vid rešavanja porodičnih problema i ulažnje u još dublji. Evo, dragi moji, ovo je savršen školski primer kako izgleda kada problem koji vas tišti godinama rešavate ignorisanjem, ćutnjom, potiskivanjem – započela je pevačica svoju ispovest, pa dodala:

Žao mi je, najiskrenije. Ni jedna ni druga nismo želele da dođe do ovoga, a pogotovo ne do očiju javnosti. Sada imate i osnova i materijala da pljujete i vršite razne vrste analiza. Onaj ko me zna, zna da iza temperamentne Edita, stoji jedna Edita koja voli svim srcem, koja nesebično daje, oprašta i razume. Sama sam kriva za svoje postupke, ali da vam kažem nešto: bilo je i gore i teže, pa sam ustajala i pobeđivala samu sebe. Ne vidim razlog da i sada tako ne uradim. Bila sam svesna da će neko snimiti i izbaciti, živa nisam bila dok se to nije desilo. Sada nema nazad, već samo napred. Ovim pismom obraćam se i izvinjavam prvo sebi, pa onda i vama, što ste to morali da gledate i upijate– napisala je mlađa sestra Aradinović na svom profilu.

Foto: Instagram/Printscreen/editaaradinovic,
Autor: A. Milinković