Login/Registracija

„U jednom trenutku sam izgubio pamćenje“: Ljuba Aličić otkrio kako je izgledala borba sa korona virusom (FOTO)

Pevač Ljuba Aličić zbog korona virusa završio je u bolnici u Šapcu u kojoj se lečio tri nedelje nakon čega je uz negativan test pušten kući. On je prvi put otvoreno govorio kroz šta je prošao i priznao da u početku virus nije shvatio ozbiljno. 

„Mislio sam da je grip kao i svaki drugi i da je cela priča preuveličana u javnosti. A onda sam se zarazio. Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Verujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem! Bilo je baš strašno! Nekoliko puta sam padao u nesvest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna“, ispričao je Ljuba, a prenosi „Kurir“. Pevač kaže da su ga žena i sinovi naterali da ode u bolnicu.

„Smestili su me na grudno odeljenje šabačke bolnice i lekari su mi rekli da mi je stanje veoma ozbiljno. U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovek u godinama“, priča Ljuba, koji je u bolnici sve vreme bio priključen na kiseonik, i dodaje da je posle tri nedelje uspeo da pobedi opaku bolest.

„Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku sa kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće nedelje, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu. Sada sam opet sa porodicom i nema lepšeg osećaja“, kaže pevač koji je uspešno pobedio koronu. 

PAZI PAPARACO Ovako se Ljuba Aličić i Endži Mavrić zabavljaju u pauzama snimanja (FOTO)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. B.