Login/Registracija

Tvrdi da ga GLEDAOCI NE POZNAJU, a evo KAKAV JE ZAISTA Muharem Hadrović (VIDEO)

Jedan od najzapaženijih finalista prethodne sezone, Muharem Hadrović, nedavno je objavio svoju prvu pesmu „Ima žena“ koja je sjajno prihvaćena od strane publike, što ga je dodatno motivisalo da nastavi da radi punom parom.


Tokom takmičenja ostvario je zavidan uspeh i simpatije velikog broja publike, a u direktnom uključenju u emisiju „Grand Magazin“ otkrio je da li bi nešto promenio u svom predstavljanju.

– Zameram sebi što sam možda hteo da pevam neke pesme koje nisam bio u mogućnosti da izaberem, možda i neki stajling i trebao sam sigurno više da se krećem na sceni da me gledaoci vide onakav kakav jesam u životu, hiperaktivan, pun energije- priznao je Muharem.

Osim vokalnih sposobnosti, na njegov šarm retko koja pripadnica lepšeg pola ostaje imuna, a nedavno dobio i titulu „najboljeg frajera“ u „Zvezdama Granda“.


– Nisam znao, ali ako je tako drago mi je. Ima još dobrih frajera, ali jedan je Muharem Hadrović– našalio se pevač iz Olova.

Hadrović uskoro planira da obraduje publiku novom pesmom, za koju će snimiti i spot, a koja će ugledati svetlost dana početkom naredne godine.

Celo uključenje pogledajte u videu ispod.

POGLEDAJTE I 
Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić