Login/Registracija

TUGA U PEVAČEVOM DOMU: Sloba emotivnom porukom ganuo fanove (FOTO)

Sloba Radanović objavio je na Instagramu nekoliko fotografija sa pokojnim ocem.

Sloba ne krije da mu otac Dušan i dan danas neverovatno nedostaje i da taj gubitak nikada neće moći da nadoknadi, pa neretko neku svoju objavu posveti upravo njemu.

Danas je poseban dan, dan kada je rođen Slobin pokojni otac, te je tako pevač objavio nekoliko zajedničkih fotografija.

Srećan rođendan ćale – napisa je pevač uz emotikon srca.

Podsetimo, Sloba je bio vema blizak sa svoim ocem, kako nam je rekao, ne prođe dan da ga se ne seti i ne pomoli za njegovi dušu. Radanović je jednom prikom ispričao bolnu priču o pokojom ocu.

On je bio pošten čovek i uvek se setim njegove priče… Sa 16 godina se preselio iz sela u grad i sam je došao. Imao je patike, ali nije imao pertle na njima. Prošao je pijacom, video je na nekoj tezgi, žena je prodavala pertle. Ona se zapričala, a on, klinac od 16 godina, zgrabio je pertle kada ona nije gledala i pobegao – ispričao nam je svojevremeno i dodao:

Posle pola sata se vratio, jer nije mogao da izdrži, da je on nešto ukrao. Doneo je toj ženi pertle i rekao: „Izvinite, ja sam ukarao pertle, ali stvarno, ja ovo ne mogu“. Žena je videla o čemu se radi i poklonila mu je pertle – ispričao je Sloba za Telegraf.

Pevač priznaje da mu i dalje u glavi odzvanjaju očeve reči.

Uvek mi to odzvanja u glavi, šta god da radiš treba raditi pošteno, pošteno Bog nagradi. Ne treba činiti nikome na štetu, ne treba uzdizati sebe time što ćeš spustilti neikog drugog. Mislim da je poštenje jedna od ključnih stvari za uspeh u životu.

Foto: Instagram/Printscreen/slobaradanovic,
Autor: I.Grk