Tuga, Slavica Ćukteraš primorana da otkaže sve nastupe, ovome se najmanje nadala

slavica cukteras 4

Pevačica Slavica Ćukteraš definitivno je prinuđena da se na neko vreme povuče sa scene, a dogodilo joj se ono što ni jednom pevaču ne bi poželela. Naime, doktori su joj rekli da ne sme ne samo da peva, već ni da govori.

Slavici je konstatovano zadebljanje na glasnim žicama koje se tretira specijalnom terapijom uz veliku disciplinu. Pevačica je pretužna zbog toga, a ovaj problem za koji je tako reći nije ni znala da postoji i nije toliko redak i sa njim su se susretal još neke pevačice.

– Kao pevaču najteže što može da se desi to je da vam se kaže: „Ne smeš da pevaš!“ A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučano (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka – napisala je sinoć Slavica na svom Instagram storiju.

335730187 926910095010377 1504690569429126033 n 1

Reči utehe prva joj je uputila koleginica iz pop branše, članica grupe Frajle Jelena Buča.

-Draga, ja sam prošla kroz to sve i to pred prvi najveći koncert u Sava centru. To je veliki šok za pevača, ali strpljivo spasi svoj glas. Prebaci ljude na poruke, ćutanje je zlato, i šaputanje i glasni govor je isto loš za glasnice. Samo strpljivo i onda ide brzi oporavak – poručila joj je Jelena Buča.

334843100 534299988812065 6568057634650568626 n

Ovo Slavici nije prvi put da se nađe na udaru zdravstvenih problema. Pre svega tri meseca Slavica je sve iznenadil kada su društvene mreže preplavioli snimci nje priključene na ifuziju..

Tada je to pravdala brzim tempom i mnoštvom obaveza zbog kojih je navodno došlo do kolapsa.

Prethodnih godina pevačica je takođe imala problema sa zdravljem zbog čega je morala da otkazuje nastupe, a najveći problem bio je tokom pandemije korona virusa

Podsetimo, Slavica Ćukteraš i ranije je imala zdravstvene probleme tokom pandemije koronavirusa od koga se zarazila čak dva puta, te je morala da odloži sve nastupe.

Nastup koji je trebalo da se održi je otkazan, zbog mog pozitivnog testa na kornu. Nadam se da se vidimo uskoro jer sam željna beogradske publike. Takođe, nastupe koji su zakazani za naredni period otkazujem, ali sve ćemo nadoknaditi – napisala je ona tada na Instagramu, a i pre toga je imala isti problem, te je karantin provela u društvu koleginice Milice Todorović.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić