Login/Registracija

TUGA NE PROLAZI: Milica Pavlović kroz suze progovorila o roditeljima

Pevačica Milica Pavlović nikada nije krila ljubav i podršku koju su joj pružali njeni baka i deka.

Nažalost, Miličin voljeni deda je napustio je ovaj svet pre nešto više od godinu dana, ali tuga koju ona oseća ne jenjava, o čemu je nedavno javno i govorila.


– Uh… najiskrenije, ja sam izbegavala u poslednje vreme da pričam na temu smrti svog deke. Ne zato što se ja stidim nečega, to je meni najlepši period u životu, nego je bolno. Naravno da sam ja bila svesna da moj deda ima dobar broj godina života, i naravno da sam svesna da ćemo svi umreti, ali taj momenat kada se desi gubitak voljene osobe u mom slučaju je to bila tragedija – sa knedlom u grlu rekla je Milica u jednoj emisiji i istakla da je upravo on imao ključnu mušku ulogu u njenom životu.


-Moj deda je moj otac. Čak i moj otac se ne ljuti kada to izgovorim. Ja to kažem i svom ocu: „Ćale, moraš da razumeš. Prvu suknjicu kupio mi je deda. Kada sam operisala slepo crevo, moja baba je ležala sa mnom u bolnici, ti si bio u Švajcarskoj“ – otkrila je pevačica i dodala da su njeni baba i deda zaslužni za sve što je ona danas.

– Kada moj deda ujutru ode ispred prodavnice i počasti sve ispred i kaže: „Jeste li videli moju Milicu, moja Mika?“. Učim još uvek da se nosim sa tim bolom i ja trenutno i znam da bi moj deda rekao: „Glava gore, nema suza“, ne plašim se ja da pustim suzu, ali znam da bi on voleo… Moji baba i deda su moje blago i moje zlato. Svi ćemo ostariti, baba i deda, to mora da se čuva i da se neguje – jedva je suzdržala suze Pavlovićeva.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković