Tuča na rođendanu Sofije Milošević: Manekenkin brat mortus pijan šetao po ulici, policija ga privela

sofija milosevic
https://www.instagram.com/sofijamilo/

Rođeni brat Sofije Milošević, Stefan Milošević (31) potukao se sa nepoznatim muškarcem na proslavi rođendana svoje sestre, poznate manekenke.

Kako „Blic“ ekskluzivno saznaje, brat Sofije Milošević je nag do pojasa, u žestoko alkoholisanom stanju, sa ranama po glavi i telu, remetio javni red i mir nakon što se tukao sa nepoznatim muškarcem.

Iako je mankenka zamislila svoju proslavu da bude „na nivou“ i u „svili kadifi“, veći deo večeri provela je napolju sa patrolom policije i pijanim bratom Stefanom.

Naime, oko 2:30 časova prijavljena je tuča u Skerlićevoj ulici ispred restorana na Vračaru.

Milošević se i po dolasku policije nije smirivao, te je sve vreme vikao, galamio i narušavao javni red i mir, te je i poveden u policijsku stanicu Vračar. Alkotest je pokazao oko 2 promila zbog čega mu je određeno zadržavanje. Takođe protiv njega je podneta prekršajna prijava u redovnom postupku.

Inače, na licu mesta, policija je zatekla i muža Ksenije Bujišić, Miljana Baničevića (39), koji je dao izjavu nadležnim organima i rekao da je Stefan Milošević njenov prijatelj i da je lomio čaše po lokalu, da je dosta popio i bio agresivan, te da ga je nakon toga jedan od muškaraca napao isred lokala, i da mu je taj muškarac naneo povrede u vidu ogrebotine na licu i telu.

Foto: Instagram/Printscreen/sofijamilo,
Autor: Blic/I.G.