Login/Registracija

„Troši li neko ovoliko?“, porodici Slobe Radanovića neophodna plantaža voća (VIDEO)

Pevač Sloba Radanović nedavno je dobio sina, pa je tako njihova porodica narasla na 5 članova, što zahetva i odeđenu količinu hrane na nedeljnom nivou, i to one zdrave. Slobina supruga Jelena objavila je video na svom Instagramu u kojem je snimila šta su sve od voća uz primese povrća kupili, izenadivši sve komentarom za koliko im je dana sve ovo dovoljno.

-Troši li još neka porodica ovoliko voća na nedeljnom nivou? – upitala se Jelena na snimku koji prikazuje gajbu limuna, kutiju pomorandži, jabuke, banane, ali i paradajz i luk za salatu.

Ovo ipak i nečudi s obzirom da Radanovići očigledno vode računa o zdravoj ishrani pa je primenjuju više od proseka, a pošto se radi o petočlanoj porodici, ne čudi da će im sve ovo izdržati jedva sedam dana.

Podsetimo, Sloba je pre mesec dana postao tata i nije krio emocije istakavši da mu je Damjanovo rođenje najlepši trenutak u životu koji ne može da se meri ni sa čim.

Foto: Instagram slobaradanovic

Video sam sina uživo, bio je pridivan susret, nešto neopisivo. Kad ga vidiš uživot tek onda shvatiš koliko je to minijaturno stvorenje. Nisam smeo da ga uzmem u ruke jer je ležao, ali rado ću. Beba liči na tatu, normalno! Emotivan sam, sve prolazim emotivno, takav sam, sve vreme sam bio na ivici. Ovo je najlepši trenutak koji mi se desio u životu – izjavio je Sloba na dan kada je postao otac.

Inače, pevačeva porodica broji 5 članova, s obzirom da njegova supruga Jelena ima i dvoje male dece iz prethodnog braka koji žive sa njima.

Foto: Z.K.Munja/Instagram slobaradanovic,
Autor: A.Dačić