Login/Registracija

TROPICO BAND FEAT. MINISTARKE „NE ZOVI“ (FOTO+VIDEO)

Nova godina donosi novu energiju, a za momke iz Tropico benda i članice benda Ministarke i nove projekte!


Kako u privatnom životu neguju dugogodišnju ljubav, Sale Tropico i Jovana Pajic, frontmeni ova dva benda, konačno su rešili da istu tu ljubav prenesu svojim fenomenalnim vokalima do ljubitelja njihove muzike!

“Godinama slušamo komentare oko nas kada ćemo konačno da snimimo duet?! To je, u neku ruku, potpuno očekivano i nekako logičan sled dogadjaja ali prosto čekali smo da se sve kockice slože! Isto tako, čekali smo ono najbitnije, a to je PRAVA PESMA!” – kaze Sale.

Da pesma “NE ZOVI” jeste ona prava koju su godinama čekali, svojim kompozitorskim veštinama doprineo je i sam Sale, dok britko pero Dragana Brajovića Braje potpisuje fenomenalan text koji će dotaći srca širokog auditorijuma već na prvo slušanje.


Filmskom pričom, koja prati ekranizaciju njihove duetske pesme, Jovana i Sale dokazali su da su, bez obzira na emocije i ljubav, pravi profesionalci na visini zadatka:

“Mislim da smo se odlično snašli u zadatim ulogama. Svaki spot za sebe je jedan mali glumački izazov, ali ovaj je bio poseban jer smo morali da dočaramo ljudima da ljubav na kraju sve pobedjuje. E sad, da li to biva milom ili silom, videćete i sami na kraju spota” – rekla nam je Jovana.


S obzirom da su nas i Tropico i Ministarke navikli na inovacije kada je njihova muzika u pitanju ali i sudeći po prvim reakcijama publike, nema sumnje da je pred nama duet koji će za sigurno obeležiti sam početak godine! 

Foto: Promo,
Autor: N. Pantelić