Login/Registracija

Tresao se od treme zbog ZVEZDA GRANDA, pa zapevao Adilov hit protiv malera (VIDEO)

Otkako se pojavio u „Zvezdama Granda“ Selim Selimović odaje utisak da je jedan od najsigurnijih i najsamouverenijih takmičara. Pevač iz Niša ističe da u svoje glasovne sposobnosti uopšte ne sumnja, ali je tremu po prvi put u svom životu imao ove subote, baš u samom četvrfinalu.


– Nervozan sam, veću tremu od ove večeras nikad nisam imao. Strahovao sam od ishoda takmičenja i od komentara žirija, bilo mi je važno šta će se desiti na sceni, jer sam imao izvanrednog protivnika – rekao je Selim za Grand. Online i dodao da čak ni čašića alkohola za opuštanje nije mogla da pomogne. 

– Inače ne pijem nikad, kamoli pred nastup i to još u Zvezdama Granda – iskren je Selim koji je od početka takmičenja jedan od miljenika Viki Miljković, u čijem je u timu. 

Žiri je zamerio njegovoj mentorki da mu bira dosadnjikave, jednolične romske pesme, ali se Selim se sa tim uopšte ne slaže. 

– Viki je kraljica, bez nje ne bih ni došao dovde (‘prim.aut.polufinale). Inače ne pevam samo romske pesme, hoćete da čujete šta još znam? – pitao je takmičar, pa pred našim kamerama uživo zapevao Adilov hit. A kako je to zvučalo, poslušajte u nastavku. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić