Login/Registracija

TREBAJU JOJ 4 MUŠKARCA? Pevačica brutalno iskrena, a savet koji je dala upamtiće svaka žena

Pevačica Dušica Grabović otkrila je svoj ljubavni status i pričala na temu muško ženskih odnosa, a onda svim devojkama dala savet koji će sigurno dobro upamtiti.

– Ja mislim kad bacite fokus na jedan segment života, onda vam to ide, ako bacite na posao onda vam on ide, kada nađete ljubav, onda vam ide ljubav, a posao stavite malo sa strane. Mislim da ne može i jedno i drugo. Bitan je balans u odnosu dvoje ljudi u smislu odricanja od tog komfora na koji smo svi navikli, ako pričamo o ljubavi, ali mora neko da razume i ovaj posao kojim se mi bavimo – rekla je pevačica u jednoj Grandovoj emisiji i dodala:

– Teško je, ali jaki muškarci to razumeju. Nijedan jak muškarac neće probati da menja ženu u određenom dobu i prihvatiće posao kojim se bavi, jer poverenje je nabitnije u vezi. Nisam još uvek upoznala takvog muškarca, ne mogu da se pohvalim.


– Kažem ja mojoj nažjboljoj drugarici najbitnije u životu je naći muškarca koji je dobar, koji je lep, situiran, bogat i važno je da se tačetvorica ne poznaju. Nemoguće je naći sve u jednom. Nemam nikoga trenutno i uživam u svojoj slobodi – rekla je Dušica koja za sebe tvrdi da nije ljubomorna u vezama.

– Muškarci je kao pesak, dok ga držite ovako on je tu, čim krenete da ga stežete on pobegne.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić