Login/Registracija

TRADICIJA se nastavlja: Grandovi voditelji zapalili na ZAJEDNIČKI ODMOR, Katićka odredila DESTINACIJU

Pre svega veliki prijatelji ali i kolege, Vesna Milanović, Dragana Katić i Siniša Medić odlučili su da poslednje dane letnjeg odmora provedu zajedno na crnogorskom primorju.

Nakon što su svo troje deo godišnjeg odmora proveli na različitim stranama, svako sa svojom porodicom i prijateljima, tradiciju zajedničkog putovanja koju praktikuju svake godine ispoštovali su i ovog puta, zbog čega su neizmerno srećni.

Kad god ugrabimo priliku pred početak televizijske sezone nas troje pobegnemo negde na pet dana, a ovog puta izbor je pao na Herceg Novi. Dragana Katić je odabrala ovo mesto i odlučila da nas tu dovede jer je ona praktično ambasador Herceg Novog, s obzirom da tu letuje svake godine– rekao je za naš portal voditelj Siniša Medić.

Kada su u pitanju njih troje provod je svakako zagarantovan, pa im tako ni u jednom trenutku u toku dana nije dosadno, i priznaju da nije samo priča kada kažu da se mnogo vole i lepo slažu.

– Divno nam je, kako može da nam bude! Vreme nas baš služi tako da nam je svaki dan ispunjen nekim aktivnostima. Mislim da smo obišli ceo bokokotorski zaliv (smeh)- kaže Vesna Milanović i otkriva koja su sve mesta posetili.

– Išli smo na predivne Rose, bili u Porto Novom, vozili se gliserima po zalivu i još mnogo toga. Zaista uživamo– ispričala je voditeljka za Grand Online.

Kažu da sve što je lepo kratko traje, pa je tako i ovom trojcu vreme u Crnoj Gori proletelo kao treptaj oka, te već sutra pakuju kofere i kreću put Beograda gde ih čekaju obaveze u okviru Grand produkcije.

Međutim, ni današnji, tačnije poslednji dan odmora Dragana, Vesna i Siniša ne miriju, već su odlučili da skoknu i do Hrvatske tačnije Dubrovnika koji im je na svega pola sata vožnje od Herceg Novog.

– Obilazimo malo Dubrovnik, šetamo po Stradunu, koristimo maksimalno svaki momenat. Posle šetnje ćemo sesti na neki ručak i kafu a zatim nazad za Crnu Goru da se pripremamo za sutrašnji put. Bilo je zaista predivno ali moramo nazad, poslovne obaveze zovu– zaključili su.

Podsećanja radi, Siniša je odmor ove godine proveo u Portugalu u rodnom mestu fudbalera Kristiana Ronalda (više o tome OVDE), Dragana Katić brčkala se u luksuznom letovalištu u Turskoj, dok je Vesna Milanović već bila u Crnoj Gori sa suprugom i prijateljima.

POGLEDAJTE I:

NA OVOME MU SVI ZAVIDE: Grandov voditelj kod Kristiana Ronalda (FOTO)

LETOVANJE ZA SVE PARE! Voditeljka se provodi kao nikad, o povratku u Srbiju NE RAZMIŠLJA

Foto: Privatna arhiva/ Instagram,
Autor: T. Bogavac