Topalko otvorio sezonu i pokazao njegovu oazu mira: Brod „Helena“ odiše luksuzom, a tek da vidite unutrašnjost (FOTO)

cc71cbc34982555fcbf9c30191ee30ce1423700a

Pevač Milan Topalović Topalko straveni je ribolovac i zaljubljenik u vodu, a nakon nestabilnih vremenskih prilika, ovaj vikend je bio kao poručen da se pevač prepusti svojim omiljenim aktivnostima.

Uprkos vetru koji je duvao na vodi, Topalko je isplovio svojim brodom i iskoristio dan na najlepši mogući način o čemu je obavestio pratioce na svom Instagramu gde je podelio nekoliko fotografija.

I mater vetru…dok je nama nas…lađo moja– napisao je pevač u opisu.

Ovaj brod koji nosi naziv „Helena“ po njegovoj jedinici njegova je oaza mira koju je uredio po svom ukusu i potrebama.

topalko top

U kabini broda se nalazi kuhinja, zatim dva kreveta za odmor, kao i sto za ručavanje koji je izrđen od najfinijeg drveta. 

top top topalko

– Čovekove potrebe za život su voda, vazduh, nešto da pojede, nešto da obuče i negde da prespava. Sve ostalo su želje… Ali želje se izvor patnje, što više želite, više patite – istakao je svojevremeno Topalko koji je svoj život promenio preko noći.

topako brod helena

– Ceo život prođe samo u trčanju, muci i problemima. Dajte, ljudi da malo uživamo! Ceo život sam bio po PS-u, nemoj ovo, treba tako, treba ovako, idi tamo… A ja, valjda treba i ja da uživam. Sad ću samo da uživam, snimam lepe pesme, pecam – doneo je odluku i život nastavio na reci, a svoju novu plutajuću kuću sredio je do perfekcije.

topb brod
Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić