Login/Registracija

“Tonči mi dođe kao NAJVEĆA KAZNA“, Petar Grašo progovorio o odnosu sa tastom, pa se prisetio NAJGOREG detalja sa svadbe

Popularni hrvatski pevač i miljenik žena Petar Grašo, nedavno je uplovio u bračne vode sa lepom Hanom, inače ćerkom Tončija Huljića, sa kojom je ovog leta dobio ćerkicu.

Iako privatan život drži u tajnosti, ovog puta otkrio je kakav odnos ima sa tastom Tončijem i naglasio da život s njim otkako su postali familija, nije nimalo lak.

Tonči mi dođe kao najveća kazna u životu i s njim nikako ne može biti lagano. Šalu na stranu, Tonči i njegova supruga Vjekoslava su meni uvek bili kao druga porodica, a ljubav koja je došla sa Hanom, njihovom ćerkom, samo je upotpunila taj odnos. Mi se odlično razumemo i mnogo se šalimo, a kada bi se snimio naš porodični ručak, to bi bio jedan odličan sitkom – rekao je pevač.

Petar je po prvi put odlučio i da opiše dan njegovog venčanja s obzirom da su svi mediji imali samo jednu paparaco fotografiju koja je kružila taj dan, a napomenuo je i da ga je iznenadilo toliko interesovanje medija u Hrvatskoj i regionu.

-Hana i ja smo imali ideju da prošetamo po gradu od naše kuće do te male crkve jer u februaru nema ljudi. Hteli smo da kupimo sladoled i peške odemo na venčanje. Međutim, došli smo sa dva crna kombija, a imali smo i obezbeđenje. Bili smo iznenađeni što nas novinari čekaju ispred kuće, a jedna poznata novinarka je rekla da smo Hana i ja vratili paparace u Hrvatsku. Što manje detalja o sebi iznosite u javnost, ljudi imaju veću potrebu da zadiru u vaš život – objasnio je Grašo i opisao dan svoje svadbe.

-Venčanje je bilo druženje s prijateljima, jedna zabava bez tradicionalnih rituala. Imali smo i običnu tortu koju je napravio moj venčani kum. To je moja filozofija života. Ja mogu sebi priuštiti tortu od 20 metara i poruka bi bila da mi imamo najveću tortu, ali mi smo želeli da imamo najukusniju. Takav i život treba da bude, spolja skroman, a iznutra prepun različitih dobrih ukusa – rekao je Grašo.

Foto: Grand,
Autor: T. Bogavac/ Kurir