Login/Registracija

Tokom PARADE PONOSA Nataša Bekvalac poslala JAKU PORUKU LGBT zajednici

Danas se u Beorgadu održava Parada ponosa u okrivu velikog Evroprajda, koji svake godine u različitim gradovima na našem kontinentu okuplja na hiljade pripadnika LGBT zajednice iz celog sveta.Ovaj događaj podelio je srpsku javnost i izazvao polemiku na internetu.

Pojedine poznate ličnosti javno su osudile pravo LGTB zajednice na šetnju, dok ima onih koji se zalažu za ljubav, bez obzira na pol. Među njima je i Nataša Bekvalac koja godinama unazad podržava gej populaciju i koja je prošle godine bila kuma Prajda. 

U jeku velikog dešavanja u srpskoj prestonici koja je bila okupirana velikim broje snaga policije, ali i protivnika Prajda, pevačica se oglasila na tu temu i pokrenila veliki broj komentara na Instagramu. 

Ona je objavila svoje dve fotografije na kojima pozira sa zastavom LGBT zajednice, a uz to je napisala „Ljubav je moja religija“ i „Ljubav je ljubav„.

Inače, Nataša je pre tri dana podelila fotografije sa koleginicom Sarom Jo, koje su odmah pokrenule buru na  mrežama, a koje su delo Miloša Nadaždina i predstavljene su javnosti na izložbi u okviru Evroprajda.

Na fotografijama pevačice su pozirale nage, a uz to Nataša je podelila i zanimljiv opis. 

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić