Login/Registracija

„To sam i tražio“ Darko Lazić progovorio o odnosu sa suprugom: „Šta će mi neka tupava“

Darko Lazic

Pevač Darko Lazić, nekoliko nedelja nakon spektakularnog svadbenog veselja, progovorio je o odnosu sa suprugom Katarinom.
Darko Lazić nedavno se oženio svojom partnerkom Katarinom u koju je zaljubljen do ušiju. On je sada otkrio i kako održavaju svoju ljubav i vezu, a i ona je iznela neke stvari koje niko nije znao o pevaču.

-Ljudi ne znaju koliko je on pažljiv, koliko on u stvari svojm bližnjima pruža ljubavi, pažnje, svega… Ja sam njemu rekla: “Ti mnogo više pružaš drugima, nego što tebi drugi pružaju i zato sam ja tu da to ispravim… ja ću da te razmazim i mislim da sam uspela u tome“. On je to zaslužio – rekla je Katarina, pa dodala:

382940634 584534453704685 7987371652964909472 n
Instagram katarinalazic_24

-Mislim da je previše dobar prema svima, a smatram da treba da bude oštriji prema nekim ljudima. Što se tiče mana, on ne voli neku organizaciju i disciplinu, a ja sam sušta suprotnost, pa se onda nađemo na pola puta.

Darko Lazic 1

Na ovu priču se nadovezao i sam Darko i prokomentarisao Katarinu:

-Ja sam to i tražio… pravu, odvažnu, samouverenu ženu. Šta će mi neka tupava!? Da je gledam samo da bude lepa…šta? – rekao je Darko u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO: Svadba Darka Lazića

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić