Login/Registracija

„TO MI JE BIO NAJLEPŠI TRENUTAK U ŽIVOTU“ Milica otkrila kako ju je Steva Anđelković pitao da mu bude kuma

Da su prava prijateljstva na estradnoj sceni ipak moguća svedoči i prijateljstvo i kumstvo Milice Todorović i pevača Steve Anđelkovića koji se već godinama ne razdvajaju i ogromna su podrška jedno drugom.

Milica o svom kumu ima samo reči hvale, a sada se prisetila trenutka kada ju je pitao da mu bude kuma i istakla da joj je to bio jedan od najlepših trenutaka u životu.

– Ja samo volim sa svojim kumom da sedim, jer mi smo zaista kao Ivica i Marica ne odvajamo se već 15 godina i on je moj lek za dušu… On je najbolji čovek na svetu kojeg ja poznajem – rekla je Milica u emisiji „Magazin in“ i dodala:

– Mislim da mi je najlepši trenutak u životu kad je Steva došao kod mene kući sa ružom i ja sad kažem: „Šta ti je kume, nije mi ni rođendan ni slava, nije ništa“ i on onako ne može da kaže, a oči mu pune suza i ja mu kažem: „Kaži šta se desilo“ i on mi daje onu ružu i kaže: „Pročitaj“ i ona mala čestitka i piše: „Da li hoćeš da budeš moja kuma?“. Ja sam ga venčala u crkvi i mi smo najbolji drugari i kumovi i stvarno ga mnogo volim.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić