Login/Registracija

Tinejdžer BACIO PARE NA NA BINU, Jelena iz Zane mu OČITALA BUKVICU: “Ova teta NE UZIMA bakšiš“ (VIDEO)

Popularna grupa Zana nedavno je održala predivan koncert na otvorenom u beogradskom naselju Banovo brdo u okviru muzičko-filmskog festivala “Letnji dan- Matija Ban“.

Dok su članovi grupe zabavljali mnogobrojne okupljene građane svojim najvećim hitovima, jedan tinejdžer uradio je neverovatnu stvar- bacio je pare na binu na kojoj je bend stajao uz obrazložnje da je samo želeo da im da bakšiš.

Ovo je potpuno zbunilo i iznenadilp pevačicu Jelenu koja nije odolela da trinaestogodišnjem dečaku ne očita bukvicu i to pred svim okupljenim ljudima.

– Moraš da naučiš jednu stvar. Tete koje se bave ovom vrstom muzike ne zimaju bakšiš a ti si mi ovde bacio pare- počela je Jelena da priča na mikrofon skpljajući novčanice sa poda.

– E sad lepo uzmeš ove pare i odneseš onoj teti u kfanu što peva “Ide gas“! Šalim se. Da mi obećaš sada nešto ali stvarno, da uzmeš ove pare i da odneseš tamo u onu prvu kutiju Crvenog krsta- rekla je pevačica dečaku koji je odmah prihvatio predlog i obećao da će to učiniti.

Ovaj momenat usnimila je i prisutna publika a zatim ga je Jelena podelila a svojim društvenim mrežama.

– I tako…Na mladima svet ostaje, pogotovo na nekome kao Nikola ( biće to oooozbiljan frajer i srcelomac), a na nama je da ih malo naučimo kako to ide- napisala je ona u opisu videa, koji možete pogledati ispod:

……

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac