Login/Registracija

Tina Ivanović progovorila o zdravstvenom problemu, pa apelovala na žene: „Nemam volje i energije“

Mnogi tvrde da je Tina Ivanović kao vino- što je starija to je lepša, a pevačica priznaje da joj ovakvi komplimenti itekako prijaju i laskaju.

– Što se mog izgleda tiče ja uvek kažem da je u pitanju genetika, ali još uvek negujem i to neko dete u sebi tako da jednostavno tako zračim. To je tajna mog izgeda!- otkrila je Tina.

Pevačica je iza sebe ostavila težak period koji joj je pomogao da svet gleda vedrim očima, ali priznaje da joj se i danas dešava da klone duhom.

– Dešava mi se mnogo puta da izgubim energiju, još inače imam problem sa štitnom zlezdom i to mi često izaziva promene raspoloženja, nedostatak energije. Mnogo puta mi se dešava da nemam volje ni za spremanjem, ali sastavni deo mog posla je takav da moram da ispoštujem i snimanje emisija, nastupe i voditelje, sve što obećam-  ispričala je i zbog sveg što je proživela uputila ozbiljan savet i apel svim damama.

– Ja samo mogu da poručim ženama da se kontrolišu redovno, ja sam imala tu sreću da sam na vreme uspela da otkrijem te neke promene tako da smo uspeli sve da sanimaro i Bogu hvala sada je sve u najboljem redu- apelovala je Tina.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović