Login/Registracija

Tina Ivanović preživela nezapamćenu agoniju, trajalo je punih 10 godina: „Prišla sam mu na ulici i rekla da sam njegova mama“

Pevačica Tina Ivanović prolazila je kroz nezapamćenu agoniju. Ona je svog sina Danijela rodila maloletna, kada je imala samo 16 godina, a punih10 godina nije mogla da vidi svog naslednika, zato što joj je to bivši suprug branio.

-Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga – ispričala je Tina svojevremeno.

Ona se tada prisetila teškog perioda i susreta 2005. godine.

-Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozio bicikl. Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli – otkrila je Tina u potresnoj ispovesti.

Danas je na sreću sve mnogo drugačije. Tina je već godinama u srećnom braku sa Zvezdanom, a priznala nam je u kojim izdanjima njen suprug nikako ne voli da je vidi.

Ne voli da me vidi u trenerci i pidžami, a ja u tome najviše volim da provodim vreme. Kada ne radim, kada imam slobodno vreme dam sebi oduška tako da ponekad provedem ceo dan u pidžami, tako se najlepše osećam – priznala je vlasnica hita „Bunda od nerca“.

Tina nam je otkrila da joj je upravo suprug najveći pokretač kada je karijera u pitanju i da stalno ima nove ideje.

Zveki uvek ima neke nove ideje, on mi je najveći pokretač kada je karijera u pitanju, moram to da priznam – otkrila je pevačica ranije.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić