Tijana Milentijević uživa u ljubavi sa novim dečkom „Srećna sam i zaljubljena“

tijana m

Od kada je raskinula vezu sa muzičarem Mišom Koljenovićem o ljubavnom životu pevačice Tijane Milentijević javnost skoro ništa ne zna.

Žena od sultana je rešila da svog partnera drži daleko od očiju javnosti, a gostujući u jednoj emisiji otkrila je kakav je njen trenutni emotivni status.

Na pitanje publike da li ima novog dečka, Tijana je kroz smeh odgovorila:

-Mogu da kažem da sam srećna i zaljubljena, ali ne želim da kažem u koga. Srećna sam,a to je najvažije.

Podsetimo, ona je pre nekoliko dana objavila duetsku pesmu sa reperom Rastom, a ova numera je podelila njenu publiku. Neki kažu da treba da se vrati svom starom stilu, dok drugi tvrde da je ovaj duet pun pogodak. Tijana je za naš potral otkrila kako je došlo do ove saradnje i da li planira da snimi još neku pesmu sa Rastom.

8242d258ed10cd5bfcb8f235a92289bd475ae857

–  Do saradnje je došlo preko mog producenta Sharana kojem je Rasta ponudio pesmu, i rekao da baš mene vidi u njoj. Na pesmi se dugo radilo i polemisalo oko truba koje prate baš Rastin deo. Tekst i muziku je radio Rasta, tako da cela priča već obećava – rekla je ona i dodala:

–  Spot je kao i uvek ideja mog producenta Sharana, a mislim da je ceo moj tim uradio super posao. I nadam se da će i „Bandit“ doći do srca publike. Uskoro vas očekuje i „Soba za plakanje“ u kojoj će se naći desetak pesama koje su zasigurno evergrin hitovi, samo u drugačijim aranžmanima. A samo vam mogu reći da će se naći i neke pesme koje u originalu nisu snimnjene uz harmoniku, koju u projektu svira Borko Radivojević. Do tada slušajte bandita! 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković