Login/Registracija

Tijana Milentijević otkrila kako joj je Snežana Đurišić pomogla kada je bilo najteže: „Bilo je traumatično za mene tako mladu“ (VIDEO)

tijana milentijevic 8

Tijana Milentijević, svoju karijeru započela je kao devojčica u „Zvezdama Granda“, koja je ostvarila zavidan uspeh, a iako je ponosna na svoje učešće u najgledanijem muzičkom takmičenju, priznaje da je za nju to bio veliki izazov.

Bila sam jako mlada, to je za mene bilo malo i teško i malo traumatično, imala sam veliku tremu. Bio je veliki izazov, ali sam u tome uspela– iskrena je Tijana koja je sve iznenadila izjavom da se još uvek bori sa tremom.

f1ca745c1fc257e73bbc5ee204fef845acc0970c

Nisam uspela da prebrodim tremu. Ja uvek imam tremu i pred svaki nastup isto, ali mi je Snežana Đurišić rekla kako dobri pevači uvek imaju tremu pred nastup jer znaju da ljudi puno očekuju od njih, a oni koji ne umeju da pevaju nemaju tremu jer nisu svesni da ne umeju. Ja sam se nekako srodila sa tom tremom i znam da je tu prvih par pesama, a onda se opustim– objansila je pevačica.

Tijana Milentijevic 1

Milentijevićeva je Grand otkrila i svoje dobre i loše osobine.

Najgora je tvrdoglavost, a što se ljubavi tiče i ljubomora to bih volela da promenim. Sa druge strane dobre osobine su mi što sam uvek tu za moje prijatelje, čuvam tajne– ispričala je u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“, koju možete pogledati u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić