Tijana Milentijević na meti kritika zbog Prijine pesme, odmah se oglasila Sanja Vučić: „Moram da skočim u odbranu“ VIDEO

Tijana Milentijevic place zbog audicije 4

Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, našla se na meti korisnika društvenih mreža zbog izvođenja pesme Aleksandre Prijović „Dam dam„, a snimak je ubrzo postao viralan.

Korisnici „Iksa“ su mahom komentarisali da je Tijana „uništila pesmu“, a u opisu snimka sa nastupa, podrugljivim rečima pisalo je:

– Pevačka veličina Tijana Em.

Njena koleginica Sanja Vučić, morala je na ovo da reaguje, pa je u poruci navela da se i ona našla nedavno u sličnoj situaciji ko Tijana.

– Moram da skočim u odbranu. Meni se isto desilo prethodnih par nedelja, pluća zakrčena, promukla, na smenu kašljem i pevam, svirka zakazana već mesecima unazad… Borim se, neće ton, pa neće. Devojka je odlična pevačica, svima nam treba odmor . Znam u kakvim izdanjima sam je ja slušala i znam koliko može. Snimci nisu uvek merodavni – navela je Sanja.

BONUS VIDEO – Sanja Vučić intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

(Telegraf)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.M.