Login/Registracija

Tijana Em ODLEPILA za dečkom na bazenu, a zbog NEOČEKIVANOG PRIZORA umalo se nije srušila

Problem na koji se žali veliki broj mladih je pronalaženje pravog partnera, a sa istim se suočavaju i naše javne ličnosti.


Usled načina života koji estrada iziskuje, teško je pronaći osobu koja će imati potpuno razumevanje za njihov posao, a Tijana Milentijević otkrila je da se suočava sa još jednim problemom.

– Dešavalo se da za nekog pomislim da je top frajer, a ispostavi se da je gej, ali dobro to može svakom da se desi. Danas se ne zna više ko je kog seksualnog opredeljenja– rekla je pevačica za „Grand News“ a zatim ispričala i kada joj se poslednji put to desilo.


– Čula sam se sa mojim drugom na video poziv i on me pitao jel ima nekih frajera. Ja mu okrećem kameru i kažem kako ima jedan ispred mene, a stvarno lep crnac kao sa filma međutim nakon par minuta ja ga vidim u vodi sa dečkom i tu mi se srušio sneško- sa osmehom je objasnila atraktivna brineta.

Možda nema sreće sa momcima, ali zato na aposlovnom planu niže uspehe i uskoro očekujemo njenu novu pesmu kojom će zaokružiti triologiju, a da li će nadmašiti svoj prvi hit ostaje da vidimo.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

POGLEDAJTE I 

Ženi od sultana SRCE OSTALO U AMERICI! Evo sa kim se pevačica SELI U OBEĆANU ZEMLJU (VIDEO)

Okačila fotku ZADNJICE, pa isključila komentare!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić