Login/Registracija

Tejovac napisao pesmu o Srbiji, ova velika zvezda mu je pevala prateće vokale (VIDEO)

Nekadašnji učesnik takmičenja „Zvezde Granda“ Dejan Nedić Tejovac snimio je pesmu posvećenu našoj zemlji, a spot kojim dominiraju lepote Šumadije opčinjavaju. Pevač je sam napisao tekst i komponovao muziku za numeru „Moja Srbija“, a ako je suditi po reakcijama onih koji su imali prilike da je čuju, očigledno je da mu to dobro ide.

Tejovac je istakao i da je ovo samo jedna u nizu pesama koje će se naći na njegovom albumu, a osim zahvalnosti Orkestru Aleksandra Sofronijevića sa kojim je snimio ovu numeru, Tejovac se posebno zahvalio Snežani Đurišić.

-Dragi ljudi, poštovana publiko, sa zadovoljstvom vam predstavljam i poklanjam pesmu „Moja Srbija“ – naveo je Tejovac i istakao saradnju sa našom eminentnom pevačicom.

-Posebna zahvalnost legendarnoj Snežani Đurišić koja je pevala prateće vokale. Velika je čast i zadovoljstvo – poručio je Tejovac između ostalog.

Pevač je kategoričan da od sada neće više da bude samo pevač, već postaje i autor svojih pesama, a njegovu zrelost niko ne dovodi u pitanje s obzirom da je nedavno napunio 30 godina.

Autorska pesma Dejana Tejovca obiluje opisima Srbije, a sublimacija svega može se čuti i u refrenu:

-Nema lepše zemlje, nema lepšeg kraja od Srbije moje, moga zavičaja. Tu se lepe žene ljube, lepe pesme ore, i uz zvuke harmonike dočekuju zore – glasi refren pesme koju prati aranžman bogat harmonikama.

Spot za pesmu Dejana Nedića Tejovca pogledajte u videu:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić