Tea Tairović otkrila svoj jelovnik pa progovorila o silikonskoj zadnjici:“Kada je nešto veštački to se vidi iz aviona“

Tea Tairovic Instagram

Pevačica Tea Tairović nedavno je zapalila Tašmajdan na prepunom solističkom koncertu, a sada je otkrila da razlog njene vitke linije nisu posebni režimi ishrane, niti odricanje od omiljenih poslastica, već ljubavni problemi.

– Nije u pitanju nikakva dijeta, već stres i ljubavni problemi! Kada imam ljubavne probleme, ne mogu da jedem, pa se to odmah odrazi na figuru, a tu je bio i stres oko koncerta u Beogradu. Htela sam da sve ispadne baš kako treba, zato sam se i psihički i fizički pripremala. Nisam stizala da jedem i da imam normalne obroke. Sada se vraćam u normalu – ispričala je Tea i dodala da svaki dan vežba u teretani.

Tea Tairovic

Kada je reč o njenom izgledu, kruže brojne „teorije zavere“, pa je neretko optužuju da je cela operisana, što ona oštro demantuje, te ističe da je razlog njenoj izvajanoj figuri sport kojim se ceo život bavi.

– Pričaju sve i svašta, pa i da imam veštačku zadnjicu, a ne znaju da radim po hiljadu čučnjeva dnevno! Kada je nešto veštački, to se vidi iz aviona. Ako neko ima tanke noge i veliku, podignutu guzu, znajte da nije prirodna. Kod mene se vidi da imam jake butine, a to je sve od vežbanja. Radim i trbušnjake, zato imam mišiće na stomaku. Ceo život sam nešto trenirala, a to telo ne zaboravlja, pa ako se nekad malo opustim, vrlo brzo se vratim u formu. U mojoj porodici svi su zgodni, pa je valjda normalno da i ja lepo izgledam, ai „vadi me“ visina. Zato mogu dosta da pojedem, a da se to ne primeti kao kod drugih kazala je Tea za Informer, pa dodala šta najviše jede:

tea tairovic tasmajdan 1

– Pijem ceđeni miks, jedem kuvanu hranu i dosta voća i povrća. Imam sreću da mi organizam ne traži nezdrave grickalice. Uzmem malo badema ili neku proteinsku čokoladicu i to je sve – završava priču folk zvezda – zaključila je Tairovićeva i dodala primer dnevne ishrane.

b1d94e05c4e350601e14195f8696c606a71aa559

Evo šta jede Tea Tairović:

-Doručak: integralni sendvič, ručak: piletina i grilovano povrće, večera: salata sa tunjevinom – naglasila je pevačica. Ona je dodala i koji trik koristi.

– Svaki dan vežbajte i nemojte da tražite izgovore. Ako nemate vremena za teretanu, vežbajte kod kuće -poručila je Tea.

Pogledajte u videu ispod kako je izgledao Tein solistički koncert na Tašmajdanu:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić