Login/Registracija

TAP 011: “Sve je isto kao pre dvadeset godina samo se sada ne vozimo u golfu dvojci“

Nakon više od dve decenije, članovi nekada najpopularnije pop grupe na ovim prostorima “Tap 011“ , odlučili su da se okupe kako bi snimili novu pesmu “Metar po metar“ koja je nedavno ugledala svetlost dana.

Fanovi su sa nestrpljenjem čekali ovaj momenat, a reakcije su baš kakve su svi očekivali- neverovatno pozitivne.

Gostujući na K1 televiziji, Goca Tržan i Ivana Peters otkrile su kako se osećaju povodom ponovnog, zajedničkog rada, nakon više od dvadeset godina- Bukvalno je sve isto. Mi možemo da se ne vidimo mesecima, godinama, uvek imamo taj blizak odnos da jedni drugima lupamo čvrge– rekla je Ivana

– Evo sad kad smo išli na Jahorinu da snimamo spot, nas petoro u kolima, zezamo sve i bukvalno je sve isto kao nekada kad smo tako putovali na tezge. Samo što se sada ne vozimo u golfu dvojci- kroz smeh objašnjava Goca.

……

Iako ih novinari svaki put kad ih vide na okupu pitaju kako se osećaju povodom ponovonog sastajanja, Goca takođe objašnjava da oni nikad nisu prestali da postoje kao grupa- Alo ljudi, pa nas su angažovali za privatne proslave kao Tap 011 tokom svih ovih godina. Samo sam im sada rekla da bi ljudi to shvatili, moramo da snimamo pesmu.

POGLEDAJTE I:

OVO SMO DUGO ČEKALI! TAP 011 izbacio NOVU PESMU! (VIDEO)

TAP 011: Ekipa konačno ispričala RAZLOG RASPADA GRUPE! (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac