Login/Registracija

Tanja Savić se iz kreveta uključila uživo u emisiju, pa pokazala kako izgleda bez trunke šminke (VIDEO)

Capture 6 37

Tanja Savić važi za jednu od najstilizovanijih pevačica na našoj javnoj sceni. Ona uvek vodi računa o tome kako se obači, ali je sada napravila presedan i u emisiju „Grand Magazin“ se uključila u kućnom izdanju.

Pevačica je razgovarala sa voditeljom Živojinom Krstićem bez trunke šminke, a onda je priznala da je još u pidžami.

-Ne znam, teško je ugoditi narodu, pogotovo nekom stručnom modnom kritičaru. Ja sam tu da pevam i da se bavim muzikom, u modu se baš i ne razumem. U modu se samo razumem tako da kažem u neki svoj stil odevanja i u nešto što uvek nosim i što se meni lično sviđa. Sad, da li se to široj masi sviđa, to ne znam. Mislim da se mi pevači ponekad bolje obučemo sami, nego kad nam neki stilista smisli stajling – kazala je ona.

Capture 6 38

Pevačica je u razgovoru priznala i kad će pesma sa Aleksandrom Milićem Milijem, obzirom da su još pre nekoliko meseci najavili saradnju.

-Mi smo okačili tu sliku i onda je on otišao na odmor. Ja mu ne zamerem, naodmarao se čovek i treba. Iz razgovora sa njim sam shvatila da će ta pesma izaći negde u martu mesecu – zaključila je ona, a u nastavku teskta pogledajte video:

Foto: youtube/grandmagazin,
Autor: A. Milinković