Tanja otkrila trik: Ovako je pevačica uspela da za čas skine višak kilograma

Tanja Savić koja je imala 60 kilogarama, a sad 57, kaže da je prepolovila obroke i tako uspela da skine stomak. Pevačica je rešila da neko vreme pije samo ceđeno voće i povrće, ali je stalno bila gladna, pa je odustala od toga. Zato je odlučila da sama smisli dijetu.

416c125af9ee9b332e39e2186f8b46127ee58245

Naime, pevačica je rešila da jede upola manje hrane nego do tada i ubrzo je videla rezultate.

– Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim, a da ne stavim ništa od hrane u usta. Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu… Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate – priča pevačica. Savićeva prizaje da se kao i mnoge druge žene najviše goji u predelu stomaka.

e79cfabafc188aa418d24c5130be8e12a13384b0

– Čim nabacim koje kilo, odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak. Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram s vremena na vreme da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju – rekla je pevačica iskreno i priznala da je najviše kilograma imala dok je trajao karantin zbog koronavirusa.

– Tada sam se baš bila ubucila, pošto nisam nastupala, već sam samo sedela kod kuće. Smetalo mi je što sam se ugojila, pogotovu kada bih se pogledala u ogledalo i videla da „kipi“ na sve strane. Čim sam krenula da nastupam, smršala sam, a sada više nemam ni salo na stomaku – dodaje ona.

f3868809bbdb237f18c8551d1c81b99dd398a540

Tanja ne krije da ponekad voli da se opusti i pojede više nego što bi trebalo.

– Mora čovek nekad sebi da da oduška. Dešava mi se da klopam baš pred nastup, a to nije baš pametno. Budu mi gladne oči, pa se prejedem i onda jedva pevam – dodaje Tanja.

 Ovo jede Tanja Savić

Doručak: Sok od voća i povrća

Ručak: Piletina i salata

Večera: Riba

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: I.Grk