Tanja KONAČNO sa decom, ZVEZDE GRANDA u nesvakidašnjim izdanjima: Ovo su NAJLEPŠE praznične fotografije (FOTO)

Svi pravoslavni vernici danas obeležavaju najveći hrišćanski praznik Uskrs, u krugu porodice i najbližih prijatelja.

2e0e6fc6115fe1debe4158e40463903f3eeab820

Farbanje jaja, tradicionalni ručak, odlazak u crkvu i ostali običaji nisu zaobišli ni pripadnike estrade koji su na svojim društvenim mrežama podelili kako provode današnji dan.

Nekadašnje učesnice šoa “Zvezde Granda“, Milica Pavlović i Katarina Živković, potrudile su se da svojim pratiocima ulepšaju praznik te serijom profesionalnih fotografija čestitale Vaskrs.

……

……

Nakon duge dve godine koje je provela bez dece, pevačica Tanja Savić konačno provodi najveći hrišćanski praznik sa sinovima, koje je jutros prvo odvela u crkvu.

– Uželela sam se da ovaj praznik dočekam sa svojom decom. Ovo će biti sigurno jedan od najlepših i najznačajnijih praznika u mom životu– rekla je Tanja.

……

Kao i uvek, pop zvezda Neda Ukraden svaki važan datum pa i ovaj danas, provodi sa ćerkom Jelenom i unucima, te je prelepim porodičnim fotografijama svima poželela mir, ljubav i zdravlje.

……

Jedan od najpopularnijih bračnih parova na estradi Nikolina Kovač i Saša Kapor, danas su takođe okrenuti samo svojoj porodici, te neradnu nedelju provode kod kuće sa sinom Nikolajem i ćerkicom Nikoletom.

– Neka današnji praznik unese mir, radost i blagostanje u vaša srca i u vaše domove– napisali su Kaporovi.

cc124dd8fcf546096ed12efa7bb4c114ae09bc67

Nešto drugačijim fotografijama, atraktivna Tamara Dragić nasmejala je sve svoje pratioce, jer je umesto porodice i svog partnera, svima predstavila kućne ljubimce.

– Od silne radosti, ne znaju da li da grickaju dekoraciju ili se igraju sa jajima- napisala je pevačica uz fotografije njenih mačaka.

……

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac