Login/Registracija

Tamara Milutinović PUCA OD SREĆE, nije mogla da suzdrži emocije: „Ovo je POSEBNA LJUBAV! POSEBAN OSEĆAJ“ (FOTO)

Pevačica Tamara Milutinović, jedna je od onih koje slava nije udarila u glavu i ponaša se kao svaka normalna devojka, što se vidi i na njenim društvenim mrežama.


Ona uglavom objavljuje fotografije iz svakodvenog života i sasvim običnih situacija, a svojom poslednjom objavom raznežila je mnoge.

Naime, Tamara je veliki ljubitelj životinja i pri povratku sa jednog nastupa naletela je na nekoliko pasa koje je stala da mazi.


– Ponekad kada počnem da pričam “psećim jezikom” zapitam se da li sam normalna, a onda shvatim da me sve razumeju, jer to nije “SAMO PAS” i ne volim ljude koji to izgovaraju! Ovo je posebna ljubav! Poseban osećaj! I zauvek ću ovako da ih sakupljam i jurim gde god ih vidim- napisala je ona u opsiu  fotografije gd euživa u ljubavi ovih krznenih prijatelja.


Podsećamo, Milutinovićeva često boravi u Atini s obzirom da njen partner Darko Jevtović tamo trenutno živi,a ona je nedvano otkrila i koliko je teško održati vezu na daljinu.

– Kada postoje ljubav i avion, sve je lako! On kada nema obaveza na terenu u Beogradu je, ja letim malo iz Beograda na nastupe, malo iz Atine, zabavno je to sigurno. Svakaki slobodan trenutak provodimo zajedno, tako da možda nisam najsigurnija gde živim, ali nije ni bitno dok je on pored mene– istakla je Tamara.

BONUS VIDEO


Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić