Login/Registracija

Tamara i Emir Habibović PROSLAVILI dolazak naslednice na svet, pa OTKRILI KADA PLANIRAJU SVADBU (VIDEO)

Emir Habibović i Tamara Selimović nedavno su postali roditelji jedne devojčice, a ovim prelepim povodom organizovali su gala slavlje u jednom prestoničkom hotelu gde su se okupili članovi njihovih porodica, prijatelji i brojne kolege sa estrade.


Tamara je, samo mesec dana nakon prorođaja, zablistala u beloj haljini, a sa osmehom na licu zajedno sa Emirom odvojila je nekoliko minuta pre početka slavlja kako bi odgovarali na pitanja okupljenih novinara.


– Umorni smo, ali presrećni- kaže pevačica koja je zadovoljna kako se snašla u najlepšoj životnoj ulozi.

– S obzirom da sam mlada mama, super se snalazim. Tu je moja majka, pomaže mi i Emir, baš mi dosta pomaže– tvrdi Tamara.

Zaljubljeni roditelji otkrili su i kada će stati na ludi kamen. 

– Ove godine ćemo se venčati u Islamskom centru u Beogradu, a svadbu ćemo praviti sledeće godine, a možda bude i još neko detence– sa osmehom je istakao pevač.


S obzirom na razliku u godinama koja se u medijima česti ističe u prvi plan, Habibović je ovom prilikom odlučio da kaže sve što mu stoji na duši kada vidi takve natpise.

– Kada vidim te naslove, smuči mi se. Znate šta se sve dešava na našoj estradi, ne razumem šta im znači to 14 godina, nije 30. Suština svega je da se volimo– objasnio je on.

Nakon predstavljanja naslednice Ariane, započelo slavlje čije detalje možete pogledati u videu ispod.


Autor: S. Čumić