Login/Registracija

TAKO TO RADE PRAVI ŠMEKERI: Čola opisao kakvu lepotu vidi u ženama

Zdravko Čolić važi za jednog od omiljenih pevača uz čije hitove odrastaju mnoge generacije, a svoj šarm nije izgubio ni u osmoj deceniji života.

Svoj skladni brak i porodičan život drži daleko od očiju javnosti i njegovu suprugu retko kada imamo prilike da vidimo u medijima, međutim Zdravko je svojevremeno otkrio koju lepotu vidi u svakoj ženi.

– Svaka žena nosi svoju lepotu neka ima lepe oči pa joj drže celo telo, neka ima osmeh, neka ima pamet, obrazovanje – rekao je Zdravko Čolić za In magazin.

Podsećamo,Aleksandar Sofronijević nedavno je objavio fotografiju sa Čolom i izrazio kolika mu je čast što ga je ugostio u svom studiju.

– „AS studioton“ je ponovo imao čast da ugosti našu najveću zvezdu Zdravka Čolića i vrhunskog aranžera i dirigenta, gospodina Fedora Vrtačnika. Hvala na poverenju, vidimo se i slušamo– napisao je on svojevremeno,  nakon što je prethodno pozvan da bude gost u emisiji koja je bila posvećena upravo ovoj zvezdi.

 – On je tako prijatna i jednostavna osoba, a toliko velika! To je jedna gromada, kako ljudska, tako i muzička koja ima ogromnu energiju. On je muzički vuklan i bila mi je velika čast da nastupam sa njim. Uvek sam priželjkivao da ga pratim na harmonici, a kad nešto mnogo hoćeš i želiš, to dođe samo i ostvari se . Uživao sam i voleo bih da sarađujemo na nekim mojim budućim projektima– poručio je Sofronijević.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić