Login/Registracija

„Tada su mi se srušile sve kule“, Keba otkrio koje kolege nisu verovale u njega

Dragan Kojic Keba

Kažu da je svaki početak težak, a to je na svojoj koži osetio i Dragan Kojić Keba. Iako danas važi za jednog od najpopularnijih pevača sa javne scene, put do uspeha nije bio ji malo lak.

Iako su njegovi najbliži, pa i on sam čvrsto verovali da će jednoga dana scena biti njegova, bilo je i onih koji nisu verovali u njega.

-Naravno da sam osetio na svojoj koži da mnogi ne veruju u mene i moj uspeh, nek ljudi koji nisu više u ovom obliku, kako ja volim da kažem. Sad ću nešto da vam ispričam. Tada je postojao Beograd Disk, čak me nisu ni primirili u kancelariju. Čujem ja svoju pesmu i kažu lepo peva i čisto, ali nije to to. Meni se se srušile sve kule od karata tada, ali samo za tren- priznao je Keba.

Ipak, da su trud i želja jači od svega Keba je ubrzo dokazao, a njegovih pet minuta došli su potpno iznenada.

-E onda se desio Diskos Aleksandrovac. Mija Milutinović i Knežević su izdali tu pesmu jer su voleli dvojke. Uvek kad se vidimo ja imkažem da to nikada ne mogu da mu zaboravim. Tako je sve krenulo, ostalo je istorija u traje i dalje. Svaki poraz pretvarajte u pobede što pre, to je moj savet. Ono što želite da budete sutra verujte da ste već sada, to uvek treba da vam bude u mislima- rekao je pevač za Grand.

f54cca5c5b2904c153d2c35de5c3da9e2ffc34bb

U svom stilu Keba je otkrio da je „popijenih korpi“ bilo i u ljubavi, a danas se tih situacija seća sa osmehom.

-Bilo ih je koliko hoćeš! (smeh) Nekom se ne svidi tvoje ponašanje i ćao dvojka si. Pa šta, ja sam nekada davno, sećam se, šetao korzoom, a nisam imao kintu u džepu. Pa koga da osvojiš tako, dobiješ korpu odmah! Ali šta znam, uvek sam verovao u sebe i uvek su bile lepe žene oko mene- ispričao je kroz smeh.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović