„Ta pesma je zbog mene dobila krila“, Slađa objavila numeru koju je nekada pevala VELIKA ZVEZDA

f0c78d501ef84b682a9b3357386cb7b9339cf163 1

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Slađa Zubčević iznenadila je publiku novim singlom pod nazivom „Ko si ti“. Iako je to numera koju je davne 2013. godine otpevala i snimila Hanka Paldum, za Slađu ova pesma ima posebno značenje.

-Ja sam se 2014. godine prijavila na jedan muzički šou i otpevala ovu pesmu pred polufinale. Nakon moje izvedbe ta je pesma da kažemo dobila krila i vrlo brzo je postala mnogo slušana i tražena. Na žalost, sve moje interpretacije ove pesme su vrlo brzo nestale i još niko ne zna razlog s obzirom da sam imala odobrenje od autora koji mi je lično i poslao matricu. I eto nakon toliko godina dobila sam tu čast da je mogu snimiti i predstaviti kao singl. Ova pesma mi je mnogo draga i za nju me vežu neki lepi momenti iz prošlosti- otkrila je za Grandov portal.

-Prezadovoljna sam reakcijama publike iskreno i mnogo je ljudi nestrpljivo čekalo da ja snimim ovu pesmu-uzbuđeno je priznala Slađa koja ne časi časa već marljivo radi i na projektima koji će uskoro ugledati svetlost dana.

-Spremam još jedan mnogo dobar kaver i jednu baš dobru dvojku koja govori o životima mnogih-otkrila je pevačica.

424adc89d12f6b7319e66cb46e483ca56756cd32

Iako je nakon objave pesme naišla na nekoliko negativnih komentara Slađa za njih ni malo ne mari te se osvrnula samo na one koji su pozitivnim komentarima pozdravili njen novi projekat.

„Bravo Slađo“, „Neke pesme ugledaju svetlost dana kada ih izvede pravi izvođač“, „Ovo smo čekali“, „Sjajno si otpevala“, samo su neke od reakcija oduševljenih slušalaca.

U videu ispod poslušajte kako je Slađa izvela numeru „Ko si ti“:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović