Login/Registracija

Svi su se IZNENADILI kada su nju videli u rijalitiju, a sada je otkrila i PRAVI RAZLOG ulaska

Nekadašnja članica grupe Luna, Ivana Krunić, sve je iznenadila kada je prošle godine ušla u rijaliti, a danas na to gleda kao jedno veliko životno iskustvo.

8f1d235449226e9e35f36852f22e0d8fb6b8920a

Pevačica je gostujući u emisiji Grand Magazin ispričala kako je ulasku u ovaj program prethodio loš životni period i da je to bila prelomna tačka.

– U tom perodu ceo svet mi se srušio. Razmišljala sam da mora nešto drastično da mi se desi. Jedina žrtva koju ja kao pevačica mogu da dam je da uđem u rijaliti– ispričala je Ivana.

Ona je objasnila kako su je ljudi pre toga pamtili kao „ona crna iz grupe Luna“ i kako je želela da se popularizuje i predstavi u pravom svetlu.

– Želela sam da izgradim globalnu popularnost kako bih mogla lakše da prezentujem svoj proizvod, a to je muzika. Moji su plakali kada sam im saopštila jer su smatrali da ja nisam za to, ali rijaliti me je ojačao. Bila je to jedna životna škola- iskrena je bila pevačica.

Poznato je da je pevačica tokom boravka u rijalitiju imala turbulentnu vezu, a danas kaže da j esa bivšim momkom Banetom Čolakom u sjajnim odnosima.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić