Login/Registracija

Svi misle da je to LUKSUZ, a Sneki ne odustaje: „Svaki čovek ima trenutak slabosti“ (VIDEO)

Prethodna godina mnogim pevačima bila je teška zbog pandemije korona virusa, manjka posla, ali i mnogih iznenadnih odlazaka velikana. Ipak, pevačica Snežana Babić Sneki ni u jednom trenutku nije očajavala, iako je ostala bez mnogih zakazanih nastupa.

Za Grand Online sumirala je utiske iz 2021. godine i otkrila kako je uspela da sačuva optimizam. 


-Celoj planeti i celom čovečanstvu je godina bila takva jeste. Ja sam se potrudila da na leto sve moje nastupe koji su bili odgođeni prošle godine, da ih uradim. Inače sam neko ko je uvek zadovoljan jer i kad je situacija najteža, nije dobro da mračite, uvek morate da budete pozitivni i da verujete u dobre stvari. Ja još uvek verujem u dobre ljude koji imaju dobru energiju i dušu, mislim da je to prednost – istakla je pevačica koja ne krije da i od 2022. ima očekivanja.

– Neko bi rekao da je luksuz imati očekivanja, ali ja ih ipak imam. Bez obzira u kojoj se situaciji svi budemo našli, treba da mislimo svojom glavom, da se pripremimo i da budemo uvek optimistični. Svaki čovek ima trenutke slabosti, ima trenutke kada je tužan i sam, to je neminovno, ali morate da imate u sebi bar delić duhovnosti koji će reći „ne, idem dalje“ – navela je Sneki, a u istom maniru otkrila je i želje za novu godinu. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/D.Bukovčić